• Najbliži grad
Svi gradovi

Pravila Privatnosti

Ko smo mi?

Mi smo platforma za oglašavanje Moj Kutak i naša stranica je: https://mojkutak.net .

Koje lične podatke skupljamo i zašto?

Komentari

Kada korisnici ostave komentar na našu stranicu, mi koristimo podatke unesene u obrazac za komentare, i takođe IP adresu korisnika i korisnički agent preglednika koji nam pomaže da prepoznamo spam.

Jedan anonimni string (žica) povezana na vaš email (takođe poznata kao hash) može biti dostupna Gravatar uslugama (avatar ikonice) da bi vidjeli da li ih koristite. Politika korištenja Gravatara je dostupna ovdje na engleskom: https://automattic.com/privacy/.
Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je dostupna javno u kontekstu vašeg sadržaja.

Mediji

Ako unosite slike na naš web sajt, izbjegavajte unošenje slika sa podacima lokacije gdje je (EXIF GPS) uključen. Posjetioci našem sajtu mogu skinuti ili ekstraktovati bilo koju lokaciju iz takvih slika na sajtu.

Kolačići

Prilikom unosa sadržaja na naš web sajt možda će vam biti ponuđeno da sačuvate svoje ime, email adresu i websajt u kolačićima. Ovo je da vama bude lakše, kako ne bi morali unositi svoje podatke ponovo kada drugi put budete postavljali komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu login stranicu, postavićemo privremeni kolačić da vidimo da li vaš internet pregledač podržava kolačiće. Ovaj kolačić ne skuplja lične podatke i obrisaće se onog momenta kad zatvorite internet pregledač (browser).

Kada se ulogujete, postavićemo takođe nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše login informacije. Login kolačići traju 2 dana. Ako odaberete opciju “Zapamti me“, bićete ulogovani u svoj račun 2 sedmice. Onog trenutka kada se izlogujete iz svog naloga, login kolačići će biti obrisani.
Ako uredite ili objavite neki oglas, jedan dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem internet pregledaču. Ovaj kolačić ne uključuje nikakve lične podatke već prosto indicira ID objave oglasa ili artikla koji ste uredili. Ovaj kolačić ističe nakon 1 dana.

Ugrađen sadržaj sa drugih sajtova

Objave na ovom sajtu mogu uključivati ugrađen sadržaj sa drugih platformi (npr. video, slike, artikli, itd). Posjeta tom ugrađenom sadržaju je ista kao da ste posjetili sajt sa kojeg je sadržaj ugrađen.

Ovaj web sajt može skupljati vaše podatke, koristiti kolačiće, uključivati traking od strane treće strane (pluginovi najčešće), i promatrati vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem.

Sa kim dijelimo vaše podatke?

Vaše lične podatke smo dužni da dijelimo samo sa pravnim predstavnicima.

Za korisnike koji se registruju na našu stranicu, čuvamo informacije koje su unijeli u svoj korisnički profil. Svi korisnici mogu, vidjeti, urediti ili obrisati njihove lične podatke bilo kad (jedino što se ne može promjeniti je originalno unijeto korisničko ime pri samoj registraciji). Websajt administratori mogu takođe vidjeti i uređivati te informacije..

Kakva prava imate nad vašim podacima?

Ako imate svoj nalog na ovoj stranici, ili ste ostavili komentar, možete zatražiti od nas da vam eksportujemo fajl o podacima koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Možete takođe zatražiti da obrišemo sve lične podatke o vama sa sajta, ali to ne uključuje podatke koji su nam potrebni kako bi zadržali funkcije administratorske, legalne i sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke?

Komentari posjetioca mogu biti provučeni kroz naše spam detektore.

Za više informacija o Uslovima korištenja, posjetite Uslove Korištenja