• Najbliži grad
Svi gradovi

Info

Ova platforma se može koristiti na stranici www.mojkutak.net
Aplikaciju za Android telefone MOJ KUTAK  možete skinuti klikom na Google Play Store.
Aplikacija je poprilično prilagođena za upotrebu na mobilnim uređajima.

ZA SVAKI POSLANI ILI OČEKIVANI E-mail KROZ OVU PLATFORMU koji vam ne dolazi, OBAVEZNO PROVJERITE SPAM SANDUČE U VAŠEM E-mailu.

Platforma

Naša oglasna kupoprodajna platforma je besplatna i uvijek će biti.
U sklopu oglasa mogu postojati opcije za plaćene oglase za korisnike koji hoće da izdvoje svoje oglase kako bi imali bolju vidljivost, i za korisnike koji budu željeli da unesu više informacija u oglas, kao što su video link, fb stranica, veći broj znakova u opisu oglasa, više slika u oglasu, duže trajanje oglasa itd…

Korištenje

Platforma Moj Kutak je osmišljena samo za teritoriju Bosne i Hercegovine.
Kada uđete na naš sajt, na njemu ćete vidjeti oglase iz svih BIH gradova.

Da biste vidjeli oglase iz gradova po želji, odaberite drugu regiju/kanton i grad u lijevom gornjem uglu stranice na desktop računaru (na telefonu je to desni gornji ugao na ikonici lokacije) ILI na filterima pretrage i oglasi za taj grad će se automatski prikazati.
Ako neki gradovi u tim opcijama ne postoje, to je zato jer još nema oglasa objavljenih za taj grad.
Cilj nam je kreirati da svaki zaseban grad ima svoje oglase ali i da se mogu pregledati svi oglasi zajedno u okviru BiH teritorije, zato je važno kada unosite oglas, da ispunite sve podatke precizno.

Vaš nalog i registracija

Da biste mogli komentarisati oglase, postavljati pitanja ili objavljivati oglase na našoj platformi, moraćete da se registrujete sa svojom email adresom i vašim korisničkim imenom (preporučujemo vaše pravo ime).
Automatski će vam biti poslana lozinka na vaš email (preporučujemo da je zapišete negdje) a lozinku možete bilo kad promijeniti kada ste ulogovani u vaš nalog na stranici PROFIL.

Nakon što se registrujete, na stranici PROFIL ćete moći takođe izmijeniti i unijeti svoje podatke kao što su: ime ili nadimak koji ćete koristiti javno na stranici, vaš telefon, vaš opis ili biografiju, sliku profila i tu će vam isto biti dostupno da izmjenite trenutnu lozinku.

Broj telefona koji unesete na svoj profil biće javno dostupan svim korisnicima koji posjete vaš profil, ukoliko iz nekog razloga ne želite da podijelite vaš broj telefona, molimo vas unesite broj “0” u polje za broj telefona.

Vaši klijenti će vas moći kontaktirati email-om (koji ste unijeli prilikom registracije) klikom na dugme Kontaktirajte Prodavca ako vaš telefon ne bude javno dostupan.
Unos broja telefona na oglase je preporučen jer je to najbrži način da vas neko direktno kontaktira.

Vaše oglase možete urediti ili obrisati klikom na vaše korisničko ime u gornjem desnom uglu stranice posjetom Vaše liste oglasa ( morate biti ulogovani ).

Korisnici su obavezni pročitati i upoznati se sa Pravilima Privatnosti i Uslovima korištenja. Korištenje naše platforme podrazumijeva da se slažete i da prihvatate uslove korištenja i politiku privatnosti.

Objavljivanje oglasa

Oglase možete objaviti klikom na “Objavi Oglas, Objavi Nekretninu i Objavi Događaj”

Za besplatne oglase imate pravo priložiti do 4 slike i do 800 znakova ili slova u opis.
(Administrator zadržava prava izmjena ovih dozvola)

Kontakt

Možete nas kontaktirati po potrebi na:
Email [email protected]
SMS na Telefon: 066/691-478

Odgovaramo samo u slučaju ako je razlog poruke ili maila nešto važno po našoj procjeni u roku od 24h .